Alla bästsäljare
  • Ny

Official Cuffs

Metall Handbojor

119,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Fetish Fantasy Series

Handbojor av metall, perfekta för nybörjare men starka nog för att ha för den som är lite mer van vid att bli fast låst i bdsm och bondage lekar mm..
Låset har en "quick-release" knapp ifall ni inte hittar nycklarna bland lakanen.
Dessa hand cuffs är reglerbara och passa därför de flesta storlekar.
  

2 st nycklar ingår. 

Guldfärgade handbojor av

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook