Alla bästsäljare
  • Ny

Gagball Breathable Pink

Rosa/Beige

189,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

En gagball med 8 andningshål för dig som behöver luft genom munnen och tycker om att låta högt under akten och inte störa grannarna.

Läderremmen är justerbar med spänne i nacken (43 - 55 cm i omkrets) så den passar många.

Perfekt för nybörjare och den erfarne inom dominanslekar mm.

Diameter på bollen som är i hårdplast: 4,4 cm.
Remmen är 13 mm bred vid munnen, övrigt är den 25 mm bred.

Gagball är Rosa och remmen är Beige.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook