Alla bästsäljare

Pillow Talk Racy

G-punkt Stimulans

379,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Racy pillow talk är en kraftfulla minivibrator som erbjuder härliga vibrationer för g-punkten eller på klitoris.
Den böjda toppen gör att den riktar in sig på din G-punkt om du väljer att använda den vaginalt.
Skårorna på sidorna stimulerar dina slidväggar.  Toppen har även en perfekt form för att stimulera din klitoris. Nedtill har den ett mönstrat handtag som är skönt och greppvänligt och som en läcker detalj.

Den är utrustad med en stark Power Bullet vibrator som har kraftfulla vibrationer och där du själv kan välja mellan dess steglösa vibrationshastigheter.

Den är tillverkad av flexibelt och silkeslent silikon som känns bra mot huden. Det att den är i liten storlek gör den till ett praktiskt resesällskap så du får möjlighet att njuta vart du än befinner dig. 

Knappen i botten gör att du smidigt kan justera vibrationshastigheten genom att hålla in knappen. När du är nöjd stänger du enkelt av vibrationerna med ett knapptryck. Det finns ett lås som du aktiverar genom att trycka på knappen snabbt tre gånger behöver du inte oroa dig för att vibrationerna ska sättas igång vid olämpliga tillfällen i väskan mm.

Du laddar den smidigt via medföljande USB-kabel.

Produktdetaljer
10 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook