• Ny
Oh Holy Mary Pleasure Oil Vibrerande Skön
  • Oh Holy Mary Pleasure Oil Vibrerande Skön
  • Oh Holy Mary Pleasure Oil Vibrerande Skön
  • Oh Holy Mary Pleasure Oil Vibrerande Skön
  • Oh Holy Mary Pleasure Oil Vibrerande Skön

Oh Holy Mary Pleasure Oil Vibrerande Skön

Vibrerar Dig Till Orgasm

179,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Trygghetspolicy

 

Leveranspolicy

 

Returpolicy

Beskrivning

Klitorisoljan Holy Mary som fått bäst i test i tidningen Amelia och blivit starkt rekommenderad i podden "Alla våra ligg".

Denna otroligt efterfrågade klitorisolja Oh Holy Mary som piffar upp varenda intim stund med det där intensiva pirret som man annars bara längtar efter...
En enda droppe räcker för att ge en sensationellt, hänförande stimulans mot klitoris och blygdläpparna, som om du hade en vibrator mellan dina ben!

Denna olja, baserad på Hampa-fröoljan, ger en intensiv kittlande känsla som håller i sig länge så du hinner nå kulmen både en och två gånger...

Oljan kan även användas på penis för att ge en förhöjande känsla även för män, så testa tillsammans för att nå en helt ny nivå av tillfredsställelse efter en lång, retsam, oljig förförelse..

  • Intimas No1 bästsäljare sedan 2018
  • 5 av 5 möjliga i Amelia
  • Rekommenderad i podden "Alla våra ligg" och "Real Talk".
  • 0-100 på några sekunder

Innehåll: Olivolja, alkohol, fruktextrakt av Zantholyxom Bungeanum, fröolja från Hampa Sativa, Kanelolja och Eugenol.

Förvaras utom räckhåll för barn. Applicera en droppe på fingret och smörj in på och runt klitoris eller ollonet. Var försiktig när du trycker ut oljan ur flaskan då det gärna kommer mer än en droppe när du trycker in pumpen. Bör ej appliceras på skadad eller irriterad hud. Vet du om att du har känslig hy och lätt får klåda eller utslag av oljor och krämer så råder vi till att ta någon droppe i armvecket för att se om du får någon rodnad på huden före du provar den intimt.

Mängd: 6 dryga ml.

Marika Smiths produkttest i Amelia: "Mina förväntningar är skyhöga efter att produkten hyllats av användare på nätet; effekten ska kännas som en vibrator mot klitoris, orgasmerna bli makalösa, och man ska bara använda pyttelite. Kan det verkligen stämma? Huvudingrediensen är hampafröolja, där det narkotiska ämnet THC är borttaget. Jag tar två droppar istället för rekommenderade en, för att inte missa något av effekten.

Effekt: "Denna olja ger humör", som Bellman skulle sagt. Ett glat sådant! Det känns först som en blandning av varmt och kallt och lite småtrevligt, men efter några minuter - Halleluja! Det uppstår en intensivt pulserande, vibrerande stimulans, det känns verligen som en sexleksak - en motorväg till orgasm. Möjligen för intensiv för vissa, men är du typen som alltid åker den stora berg och dalbanan är det här produkten för dig. Oljan ska vara fantastisk vid oralsex, det blir nästa projekt att prova"... 
Betyg i Amelia 5 av 5 möjliga!

Ett måste att ha i lådan med sexleksaker.

Produktdetaljer
10 objekt
16 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Följ oss på Facebook