Inget märke

Inga leverantörer

Alla bästsäljare

Do-Nut 2 Cockring

Betyg 

Stretchig Penisring

59,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

Penisring från Oxballs USA Shockingly Superior.

Denna härliga och bekväma penisring kommer ge dig en mycket mer intensiv skönare orgasm! Du kommer även få ett hårdare och mer långvarigt stånd så njutningen kan pågå längre och nu mycket skönare. 

Ringen är designad med Oxballs berömda tjocka estetik och är tillverkad av superflexibel FLEXXX TPR. Som är extremt hållbar, mjuk och bekväm. Till skillnad från andra geléringar kan den här killen sträcka sig upp till 5x i sin storlek. Men ändå knäppas tillbaka till sin ursprungliga form och fasthet. Den har ett fast grepp och kommer stanna på sin plats. Den är så kallad ''non-rolling''.

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Kyskhetslås Penislock Steel

Do-Nut 2 Cockring

Stretchig Penisring

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook