Alla bästsäljare
Mankini Borat
  • Mankini Borat
  • Mankini Borat

Mankini Borat

3770

Vågar du ??

119,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Det krävs en man med stake för att fylla ut en mankini. Och då talar vi inte om utbuktningen i skrevet utan om rent mentalt mod. Du kanske tänker att du har en kropp som omvärlden också borde få ta del av? Och det är inget fel i det. Men mankinin är så mycket mer än bara en sexig baddräkt. Den är en signal. Det är inte den med vackrast kropp som vinner, det är den med störst mod. Vågar du anta utmaningen?

Mankinins urspsrung

Mankinin introducerades i filmen Borat från 2006 där mankinin bars av Borat Sagdijey. I filmen blir han känd för sin galna humor och sin vilja att prova vad som helst. Den stora genomslagskraften har den fått tack vare motiven på film-affischer, trailers och andra typer av reklam där Borat poserar, iklädd sin mankini!

Produktdetaljer
3770
4 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook