Alla bästsäljare
  • Ny

Willy warmer

Roliga penisvärmare

Utförande
49,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Under kalla dagar är det viktigt att hålla sig varm så man inte blir förkyld, så se till att hålla en behaglig temperatur med hjälp av denna mjuka snoppvärmare. Den här stickade snoppvärmaren kommer i tre olika varianter och passar helt perfekt för dig som ofta fryser. En rolig stickad snoppvärmare som även blir en perfekt pryl för dig som är ute efter en skojig skämtpresent.

Stickad snoppvärmare i form av elefant, orm eller höna välj den som ni tycker är roligast.

Material: 100% Polyakryl

Mått: ca 19 cm lång

Finns i 3 olika varianter.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook