Alla bästsäljare
  • Ny

Pjur Women After You shave

För Intim Rakning

129,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

After You Shave från Pjur är en perfekt spray för dig som lider av kliande irriterad hud efter rakning av dina intima områden.

Sprayen innehåller varken alkohol eller parfym vilket gör att du inte känner någon brännande känsla på huden, bara en mild och vårdande effekt.

Istället innehåller den pantenol för att låta huden snabbt återhämta sig och undvika irritation. Pantenol hjälper till att förnya och främja utvecklingen av nya hudceller och är dessutom antiinflammatorisk.
Den innehåller också Aloe Vera som återfuktar huden.
Tillsammans ger dessa egenskaper dig en smärtfri upplevelse utan någon svidande och irriterande känsla.

Sprayen är dermatologiskt testad och hel fri från smak och doft. Spraya direkt på huden efter rakning av dina intima delar och låt den verka.

100 ml.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook