Alla bästsäljare
Analplug Steel Lock
  • Analplug Steel Lock
  • Analplug Steel Lock
  • Analplug Steel Lock
  • Analplug Steel Lock
  • Analplug Steel Lock

Analplug Steel Lock

Anal Stretcher Kyskhetslås

1 290,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Flower Anal Plug tar kyskhet till en ny nivå. 
Med denna plugg kan du utöka storleken på dom tre blombladen upp till 7cm i diameter och sedan låsa fast den i din partner.
Man tar bort hänglås och sprint sedan sätter på medföljande verktyg och skruvar medsols så expanderar blombladen till önskad storlek och sätter tillbaka låset.
När du tycker att din partner skall bli fri så skruva motsols så krymper bladen ihop.
En gummimanschett, vid foten av pluggen, förhindrar klämrisk och kan enkelt tas bort (för rengöring).
Pluggen är gjord av rostfritt stål och aluminium, vilket skapar en lyxig vikt och känsla, plus att du kan kyla eller värma den före leken börjar.

Det bör noteras att när du expanderar pluggen bör det ske i små steg. Detta möjliggör precision i hur mycket av pluggen du vill expanderad.

Längd: 88 mm (utan kulan inräknad)

Diameter: 4 cm hopfälld.  Upp till 7 cm mellan bladen.

Vikt: 800 gram

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook