Alla bästsäljare
  • Ny

Hand & Foot / Ankle Cuffs Fluffy

Bondageset Black

249,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Wrist & Fot / Ankle cuffs.
Slitstarka och snygga hand- och fotledsbojor i fluffigt insida på detta läder för skön användning.
Perfekt för dig som älskar bondagelekar och håller på att utvecklas.

Med karbinhakarna kan du antingen välja att sätta fast både fötter och handleder sittande, på rygg eller på mage mm eller använda dem var för sig.
Varför inte sätta fast dig eller din partner i sängen eller på spännande ställen?

Bojorna är justerbara i omkrets:
Hand: 23-30 cm. 
Fot:    27-36 cm.

Mellan karbinhakarna: 28 cm.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook