X
Denna webplats använder cookies för att ge mer service, anpassa sidan och analysera trafiken Mer information Accept all cookies Personalize
Varumärken

Inget märke

Leverantörer

Inga leverantörer

Alla bästsäljare

Bröstklämmor Hinkar Jugs

Betyg 

Japanska Bröstvårtsklämmor

269,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

För dig som älskar att experimentera med spännande sexlekar som har inslag av fetish med njutningsfull smärta? Då är Master Series Jugs Bröstklämmor ett måste. att ha i lådan med sexleksaker.

Med de klassiska Japanska butterflybröstklämmor i metall har fått en ny kinky twist i form av två små metallhinkar som ger era SM-äventyr nya möjligheter.
Dessa klämmor har en sax-funktion så ju mer du lastar i hinkarna ju hårdare klämmer dom åt runt bröstvårtorna.

Låt din partner eller master, eller varför inte du själv öka tyngden genom att gradvist fylla i hinkarna och låta dig utföra praktiska sysslor där din värdefulla last spelar en avgörande roll.

Fyll med vätskor, sten, pärlor eller glidmedel, endast fantasin sätter gränser.

Metallnyporna har mot bröstvårtorna knottrigt gummi så dom är bekväma och inte glider av lika lätt om du lastar tungt i hinkarna.

Bröstklämmorna är totalt 18,5 cm i full längd och hinkarna rymmer 100 ml var.

Säljes parvis om 2 st.

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Bröstklämmor Hinkar Jugs

Bröstklämmor Hinkar Jugs

Japanska Bröstvårtsklämmor

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook