X
Denna webplats använder cookies för att ge mer service, anpassa sidan och analysera trafiken Mer information Accept all cookies Personalize
Varumärken

Inget märke

Leverantörer

Inga leverantörer

Alla bästsäljare

Bdsm Ring Dominant 12 mm Bred

Betyg 

Bdsm Klubb Ring

Storlek
89,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

O-ringen är en fingerring som sedan 1990-talet bärs som ett kännetecken för BDSM-utövare, främst på fastlandet i Europa och då speciellt i de tysktalande länderna. Användandet är relativt utbrett inom denna subkultur och kännetecknar att man är slavinna.
Namnet härstammar från en liknande ring som bärs av den kvinnliga huvudpersonen i BDSM-romanen Berättelsen om O (skriven av Pauline Reage).

Det finns olika uppfattningar kring hur ringen skall bäras, det vill säga på vilket finger.
Den mest utbredda uppfattningen är dock att den undergivna ska bära den på ringfingret (eller pekfingret), på höger om vederbörande är "ledig" ("icke-ägd") och på vänster om vederbörande är "upptagen" ("ägd").

Det finns även uppfattningen att den dominanta parten kan bära ringen, då bredare ring men då på pekfingret på höger eller vänster hand beroende på "tillgänglig" eller "upptagen".
En "switch" kan även bära ringen men då på långfingret.
Den undergivne bär den följaktligen på ringfingret.

Stainless steel.
Bredd: 12 mm.
Tjocklek: 1 mm.

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Bdsm Ring Dominant 12 mm Bred

Bdsm Ring Dominant 12 mm Bred

Bdsm Klubb Ring

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook