Alla bästsäljare
Pjur Woman Aqua Glidmedel
  • Pjur Woman Aqua Glidmedel

Pjur Woman Aqua Glidmedel

Glidmedel

189,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Pjur Woman Aqua är ett vattenbaserat glidmedel som är speciellt framtaget för kvinnans mjuka och känsliga hud. 

Den är fri från doft/smak, kladd, och fläckfri och är långvarig med en silkeslen känsla. 

Pjur Woman Aqua är dermatologiskt testat och när det absorberas av huden efterlämnar det en len och återfuktande känsla.
Det går lika bra att använda ihop med dina sexleksaker som till vanligt samlag och är kompatibelt med alla typer av kondomer. 

Efter användning sköljs eventuella rester enkelt bort under rinnande vatten eller torkas av med en fuktig handduk. 

100 ml.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook