Alla bästsäljare

Fist Extreme Hot MrB För Anal Och Vagina

För Hård Sex

289,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Megasol är ett tyskt företag som idag tillverkar ett stort utbud av olika produkter inom intimsegmentet - glidmedel, olika vätskor för stimulering, fördröjning mm..

MrB - Fist Hot är en hybrid jelly för fisting som ger en skön värmande känsla.
Ett hybrid glidmedel är en blandning av vatten och silikon, för att ge en bättre upplevelse av vätskan som blir en krämigare konsistens.
Skall dock räknas som silikonbaserad om den används tillsammans med andra leksaker.
Blandningen gör att den inte torkar ut lika snabbt som endast vattenbaserade glidmedel. 
En mycket prisvärd produkt för både nybörjare och vana inom fisting. 
Jellyn är doftfri, utan tillsatt parfym.
Har inga oljor eller fetter.
Ej testad på djur och klibbfri.

Levereras i en praktisk burk med 500 ml.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook