Alla bästsäljare
Eros super woman
  • Eros super woman

Eros super woman

Silikonbaserat och drygt

Volym
99,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
BeskrivningEros Woman är ett silikonbaserat glidmedel som ger ett hållbart och mycket skönt glid Och det räcker att bara tar några droppar.

Det är fettfritt, hudvänligt, doftlöst och är dermatologiskt testad.

Klibbfritt och har mycket långvarigt glid, så att du kan ha en njutningsfylld stund utan problem.

Du som har underlivsproblem, vestibulit, sköra slemhinnor, övergångsproblem m m kan med fördel använda detta glidmedel utan att får ytterligare bekymmer.

Detta glid passar även alldeles utmärkt att användas vid kroppsmassage.

Smörj gärna in dina sexleksaker med detta glid, så att de inte torkar ut.


Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook