Alla bästsäljare

Harness Body Tuff Bröst

0108

Harness Med Tuffa Ringar

179,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Denna sexiga harness body som sitter runt brösten och är dekorerad med kromade ringar.
Utmärkt att ha ex: under en tuff u-ringad top eller kavaj mm.

Passar perfekt till speciella fester då den har ett lite tuffare utseende eller varför inte en middag med din partner när du vill klä upp dig lite extra eller varför inte på jobbet under en top.
Med ett par nipplepasties så är det allt du behöver på överkroppen om du vågar.

Nipplepasties finns flertal modeller i shoppen.

Banden över axlar och rygg är justerbara så den passar många.

Bredd på banden: 2 cm

Produktdetaljer
0108
8 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook