Svakom Siime Video Camera Dildo
  • Svakom Siime Video Camera Dildo
  • Svakom Siime Video Camera Dildo
  • Svakom Siime Video Camera Dildo
  • Svakom Siime Video Camera Dildo

Svakom Siime Video Camera Dildo

Ny Generation På Dildo

619,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Trygghetspolicy

 

Leveranspolicy

 

Returpolicy

Beskrivning

Svakom Siime Camera Vibrator Violet är en ny endoskop dildo vibrator som kan skämma bort henne med underbara vibrationer medan du får ett helt unikt inblick i hur entusiasmen bygger upp sig i hennes kropp.
Med Siime kan du se upp i hennes inre och vara med på första parkett när orgasmen når fram och hennes muskler krampar ihop sig i en orgasm. Svakom Siime kan både användas som vanlig vibrator med 6 olika vibrationslägen och olika intensiteter och som endoskop vibrator som ansluts till datorn.
Först när vibratorn har anslutits till datorn och du trycker på ljus-knappen kommer ljuset i vibratorns ände att tändas och scenen i er heta film kommer att lysas upp. Vibratorn är tillverkad av silikon som känns mjukt och läckert mot kroppen.
Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Svakom, då det kommer att göra upplevelsen med vibratorn ännu bättre och dessutom kommer det att kännas mer behagligt att föra upp vibratorn.

Följer med:
Dvd med instruktioner och software och guide.
Förvaringspåse.
USB-kabel, som både används för laddning och för när du önskar att använda videofunktionen. Material: Silikon Total längd: 16,5 cm Diameter: 2,5 cm Vibrationslägen: 6
Drivs med: Uppladdningsbar polymer lithium batteri (USB-laddare ingår) Vattensäker: Får gärna sköljas och tvättas men inte doppas i vatten. Styrs med: 4 knappar.

Produktdetaljer
40 objekt
14 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Följ oss på Facebook