X
Denna webplats använder cookies för att ge mer service, anpassa sidan och analysera trafiken Mer information Accept all cookies Personalize
Varumärken

Inget märke

Leverantörer

Inga leverantörer

Alla bästsäljare
Discretion Vibe
  • Discretion Vibe

Discretion Vibe

Betyg 

Flera Färger Sammetslen

Färg
129,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

En silkeslen minivibrator i smidigt format som är mycket tystgående och levererar kraftfulla vibrationer.

Tack vare sin utformning passar den perfekt för både anal och vaginal stimulans och är lika skön att använda vid ensamma lekar som tillsammans med din partner, då ni kan reta upp varandra på ett nytt och spännande sätt.

Vibratorn startar du enkelt genom att vrida på metallhöljet i bottnen, som också funderar som batterilucka. Använd inte uppladdningsbara batterier i denna vibrator då de kan ha en något grövre diameter än vanliga batterier, risken är då att de fastnar istället.

Då den har en liten och stilren design kan du ha den i exempelvis smink- eller handväskan utan att den drar någon uppmärksamhet till sig.

Använd ett vattenbaserat glidmedel om du vill ha en mjukare och skönare penetration och efter varje användning bör du rengöra din Discretion Minivibrator med en rengöring för sexleksaker eller varmt vatten.

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Discretion Vibe

Discretion Vibe

Flera Färger Sammetslen

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook