Alla bästsäljare
  • Ny

Quantum Vibe Therapy Bullet

Minibullet

149,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Minibullet från Quantum Vibe Therapy

Förbered dig för en härlig klimax med denna lilla men ack så effektiva klitorisvibrator.
Välj vibrationsläge eller en fast hastighet som passar just dig idag, rikta den rundade toppen mot valfri erogen zon och förbered dig på en riktig skön stund.
Quantum är knappt längre än en tumme, och mycket enkel att hantera.
Var och en av de 10 kraftfulla funktionerna är förvånansvärt tysta för att inte göra störande ljud vid nattlig användning eller varför inte när du smyger in på en toalett.


Den fungerar lika bra vid onani som till användning under samlag.
Denna vibrator är även vattentät och följer gärna med in i duschen.
Drivs av ett LR1-batteri, (följer med) vilket ger betydligt längre drift och starkare vibrationer än liknande småvibratorer.

En knapp för att starta/stänga av och växla program.
H
ögblank ABS-plast.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook