Alla bästsäljare
  • Ny

Mjölkkanna Snopp

Snoppkanna

79,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Skoja till det med dina gäster som du har bjudit över på en fika med att ställa fram den här roliga snopp kannan i porslin som liknar ett rejält stånd!
Ser riktigt intressant ut när du dricker ur "pipen"

Om Snoppkannan:

Mått: 18 cm x 10 cm x 10 cm.
Endast handdisk.
Tillverkad i porslin.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook