Alla bästsäljare
  • Ny

Sexig Strumphållare Med Trosa

Höfthållare Olika Färger

Färg
149,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Den här läckra och förföriska höfthållaren med liten string trosa är till dig som vill göra lite mer med en erotisk kväll antingen ute eller därhemma. Höfthållaren är designad i en snygg, svart spets med två satinrosett framtill. Spetsen lägger sig runt höften och ger dig en sexig look. Strumpebandshållarna både fram och bak justeras för perfekt passform.

Fullända looken med ett par svarta stay-ups.

Onesize men passar upptill 104 cm i omkrets.

Produktdetaljer
15 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook