Alla bästsäljare
  • Ny

Pussy To Go Mystic Clear You2toys

Lösvagina Flashlight

449,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Masturbator från You 2 Toys i en smidig burk med skyddande lock.
Materialet av själva vaginan är av genomskinligt, hudliknande material har en stimulerande struktur invändigt som ger en intensiv, orgasmeffektiv massage.
Vaginan är öppen baktill och kan enkelt tas ut ur burken för rengöring.


Total längd: 23,5 cm, penetrerande djup: 21 cm, inre Ø tajt och elastisk, yttre Ø 8 cm. 595 gram. TPE, ABS.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook