X
Denna webplats använder cookies för att ge mer service, anpassa sidan och analysera trafiken Mer information Accept all cookies Personalize
Varumärken

Inget märke

Leverantörer

Inga leverantörer

Alla bästsäljare

Handcuffs Soft Bad Kitty

Betyg 

Naughty Toys

159,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

Bad Kitty Handbojor är ett par handklovar med mjukt yttre, klädda i svart fuskpäls, fluffiga som mjukisdjur i 100% polyesterplysch. Perfekta för dig som introdusera rollspel, bdsm-lekar, bondage eller vart nu fantasin tar er men inte är redo för läder och metall riktigt än.

Skulle du sedan känna dig redo för hårdare material mot huden är det bara att klä av den mjuka pälsen från metallbojorna.

Dessa hand cuffs är reglerbara och passar därför de flesta storlekar, två nycklar medföljer så ingen panik om den ena skulle försvinna i stundens hetta. Handbojorna har även en säkerhetsspärr som gör det möjligt att öppna handklovarna utan nyckel. 
Från you2toys.

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Handcuffs Soft Bad Kitty

Handcuffs Soft Bad Kitty

Naughty Toys

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook