X
Denna webplats använder cookies för att ge mer service, anpassa sidan och analysera trafiken Mer information Accept all cookies Personalize
Varumärken

Inget märke

Leverantörer

Inga leverantörer

Alla bästsäljare
The Black Hand
  • The Black Hand
  • The Black Hand

The Black Hand

Betyg 

Vibrator

249,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

Drömmer du om känslan av att bli fistad?

Att få känna en hand i dig och känslan av total utfyllnad?

Tanken kittlar kanske men en fullstor hand är mer än vad många klarar av.

I storlek av en större dildo är denna hand skapad med alla detaljer för en naturlig känsla. En exakt avgjutning av en kvinnohand fast mindre än själva originalet. Känn hur det känns att få in handleden och känn fingrarna på insidan utan att behöva pressa in en fullstor hand.

Till detta finns det även en inbyggd vibrator med steglösa vibrationer vilket gör denna dildo perfekt för fler användningsområden. Använd den på insidan eller låt de vibrerande fingertopparna leta sig till klitoris för en skön orgasm. Enbart din fantasi sätter gränserna för vad du kan göra med denna leksak.

Längd: 24 cm

Diameter bredaste stället: 5,2 cm

Drivs av: 2st AA batterier

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

The Black Hand

The Black Hand

Vibrator

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook