Alla bästsäljare

Heart Lace Harness Clip

0106

Söt Och Tuff Harness

99,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Svart leg harness. 
Perfekt att ha runt låret till en klänning eller kjol. 
Klippen som sitter längst ner på de två banden är riktigt snyggt att sätta fast i ett par stay up tights. 
Väldigt söt harness med hjärtat, sexig med spetsen som lägger sig runt låret och även en tuff utstrålning med nitarna. En perfekt combo. 

Baktill är det ett resårband som går att justera så den passar dom flesta. 

Produktdetaljer
0106
5 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook