Alla bästsäljare
Pjur Woman Bodyglide
  • Pjur Woman Bodyglide

Pjur Woman Bodyglide

Siliconbaserat, långvarigt

Volym
99,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Pjur Woman Silikon är ett silikonbaserat glidmedel som har tillverkats exklusivt för kvinnors mjuka och känsliga hud.

Glidmedlet är allergitestat och har en neutral smak och doft. Du kan utan problem använda det för alla dina intimaste delar.

Alla Pjur-produkter innehåller bara de finaste ingredienserna.

Glidmedlet är också lämpligt att använda efter du har rakat ben, under armarna, intima delar för att skydda huden mot irritation och liknande.

Pjur Woman fick "Bäst i test" i Aftonbladet.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook